Gelukkig en sportief nieuwjaar

Het samenvoegen van team 2 en 3 tot één team heeft goed uitgepakt. Dit samenvoegen was geen luxe maar noodzaak, door vertrek en door blessure van twee spelers uit team 2 bleef er 1 speler over.
Team 3 heeft zich over hem (Safa dus) ontfermt en hem in team 2 opgenomen, zodat ook hij kan doorspelen. Een speler erbij in dit 4-mans team was niet per sé nodig maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. We hebben dus de luxe van 2 bankzitters per wedstrijd.

team2kampioenvoorjaar2018

Het nieuwe team 2 bestaande uit John J, John D, Safa, Walewein en Piet gaat de 1e helft van de competitie goed van start en staat na 5 wedstrijden op de 2e plaats. Zevenaar en Rhenus zijn de directe concurrenten terwijl Kracht en Vriendschap, SKF en Sethone daar net onder zitten..
Grote verschillen zijn er nog niet, dus dat belooft een moeilijke maar spannende 2e helft, de returns zogezegd.
Wedstrijd 7 zorgt voor de ommekeer in de stand, Etac heeft een uitglijder van jewelste en kreeg met 8-2 aan de broek, staan op de 4e plaats en vervlogen is de kans op het kampioenschap, helaas.

Maar dan gebeurt er iets bijzonders! De laatste 3 wedstrijden worden met hoge cijfers gewonnen: 10-0 en 2 maal 9-1…., binnen is de 1e plaats en de promotie naar de 2e klasse, en dat op eigen kracht, is een feit. Een geweldige prestatie van John J, John D, Safa, Walewein en Piet, top mannen!

Runner-up deze competitie is Walewein met een ontembare inzet, hij is net zo krachtig als zijn Tesla, geweldig!. JohnJ heeft het de 2e helft super goed gedaan en zonder hem waren we geen kampioen geworden. Kopmannen Safa en Piet, beide goed voor 80% gaan ook in de hogere 2e klasse de nodige punten pakken, top prestatie hoor!. JohnD….., tja je zelf nu roemen, dat laat ik maar aan de anderen over. Team genoten, bedankt voor jullie inzet, zowel als het erop tijd zijn (JohnJ eet dan hap/slik), opzetten van de tafels én zet maar neer (Piet), het vele rijden van Walewein (óók via Arnhem) en het coachen van Safa,…..mooi team.

Categorie-afbeelding
ETAC feestavond
za 18 jan » 20:00
Categorie-afbeelding
HUTAF Toernooi
zo 19 jan » 10:30
Categorie-afbeelding
Rhenus3- ETAC3
ma 20 jan » 19:45
Categorie-afbeelding
ETAC1 -SKF6
vr 24 jan » 20:00
Categorie-afbeelding
ETAC2- Herpen8
vr 24 jan » 20:00
Categorie-afbeelding
HZ2- ETAC
di 28 jan » 19:30
Categorie-afbeelding
ETAC3- TIAN3
wo 29 jan » 20:00
Categorie-afbeelding
Hutaf10- ETAC2
do 30 jan » 20:00
Categorie-afbeelding
Odion2- ETAC1
vr 31 jan » 20:00

Game 11 - de tafeltennisexpert(deze link verwijst naar een NIET beveiligde website!)

De Game11 Store in het centrum van Nederland is met een  oppervlakte van 250 m2 een van de grootste  tafeltenniswinkels en showrooms van Europa.

De Store wordt het warenhuis op het gebied van tafeltennis,  waar alle grote merken zoals Butterfly, Stiga, Donic, Andro, Tibhar, Xiom, Joola, Neubauer, 729, DHS etc, vertegenwoordigd zullen zijn.
Butterfly