team 1 abtfETAC-Velp1: al vaker gespeeld en redelijk gelijk opgaand. Maar, hoewel Velp 1 alleen met Harrie van Osch en Dominique Croquet kwam opdagen, bleken zij als team toch de betere!

De eerste wedstrijd van de najaarscompetitie 2019 is weer een feit. team2
Tegen Westa 2 waren John Jenniskens, John Derksen en Piet Roeven de uitverkorenen die deze wedstrijd mochten beginnen. Walewein was ook vertegenwoordigd in het dubbel met John J.

team 1 abtfEen nieuw seizoen is weer begonnen!
Vol goede moed gaan we proberen ons weer te handhaven in de 1e klasse ABTF.
Marcin Otto heeft te kennen gegeven ook competitie te willen spelen in de ABTF, dus hebben we hem meteen aangemeld als competitie-gerechtigd lid.

Voorjaarscompetitie NTTB 2019
ETAC 1: Rut Roeven, Frank Bijsmans (langdurig geblesseerd), Safa Faezi en Daniel Hoek uitkomend in de 1e klasse.
Wederom keurig gehandhaafd in de 1e klasse NTTB, ondanks het gemis van topspeler Frank.
Rut 55%, Daniel 52%, Safa 35%, Frank wordt door blessure niet meegerekend.
ATAK 1 werd kampioen, ETAC 1 eindigde op de 5e plaats en BIT.NL 6 degradeert.

ETAC 2: John Jenniskens, Walewein Broeren, John Derksen en Piet Roeven uitkomend in de 3e klasse.
Etac 2 heeft zich ook keurig gehandhaafd in de 3e klasse NTTB, ondanks een moeizaam begin..
Piet 78%, John Derksen 50%, John Jenniskens 42%, Walewein 29%.
TCB 4 werd kampioen, ETAC2 werd 4e en Essentia 1 degradeert.

ABTF competitie voorjaar 2019
Het ABTF team bestond uit Joop van Osch, Harry Roelofs, Peter de Kort, Alan Cheng en Lotte Jensen. Het team speelde in de 1e klasse ABTF.
Lange tijd zag het er niet naar uit dat het ABTF-team zich zou handhaven, maar in de 2e helft werden er steeds meer punten vergaard, vooral tegen de concurrent Velp 1 en tegen kampioenskandidaat Huissen Zand 1.
Hobbit 1 en Velp 1 bleven in de rangschikking onder ons.
Lotte 47%, Joop 46%, Peter 46%, Alan 43%, Harry 35%.
NOM 1 werd kampioen, ETAC eindigt op de 4e plaats en Velp 1 degradeert.