Woensdagavond 6 november vertrokken Harry Roelofs, Joop van Osch en Peter de Kort naar Velp om een team 1 abtftafeltenniswedstrijd te spelen tegen Harrie van Osch, Dominique Croiset en Marcel Beumer. We hoopten op 2 a 3 punten, want hun team was weer compleet met Marcel erbij.

team 1 abtfJoop, Lotte en Harry hadden deze keer het "geluk" tegen Felix-lange-noppen-Peters te mogen spelen. Maar ook tegen zijn teamgenoten John Barten en John van de Heuvel. Hopelijk drie, misschien vier punten halen was de verwachting.

team2Afgelopen vrijdag verliep de eerste ontmoeting tegen Tik Hard niet, zoals we gehoopt hadden. Na twee wedstrijden, met een 2-0 op het scorebord, zag er hoopvol uit.

team2Ondanks dat het nog maar iets meer dan 2 weken geleden was, was het al tijd voor de return tegen Zevenaar. Op 3 oktober hadden John J, John D en Piet hun best gedaan en kwamen ze met 3 puntjes terug naar Elst, dus tijd voor revanche. Omdat John D “weer” 😉 op vakantie is, was het aan John J, Piet en Walewein om de revanche aan te gaan. Zevenaar 4 werd nu door Renate, Richard en Edwin vertegenwoordigd.