Dteam2e verwachtingen voor de derde klasse zijn hoog gespannen, maar de start is wat moeizaam. De eerste tegenstander was GTTC 3.

De start van de eerste wedstrijd was niet optimaal, na het dubbel keken JohnD, JohnJ en Piet tegen een 1-3 achterstand aan.
Maar daarna herpakten ze zich en werd er door alle drie hun wedstrijd gewonnen, en stonden we 4-3 voor.
De laatste speelronde ging gelijk op. Toen JohnD aan de laatste wedstrijd begon stond het 5-4.
Helaas wist John niet te winnen, en dus starten we de competitie met een gelijkspel: 5-5.
Het nakaarten hebben we kort gehouden i.v.m. het weer, er werd volop gestrooid en het kon glad worden.
Iedereen is gelukkig goed thuis gekomen.

De volgende tegenstander was Arena 1. Door het huwelijk van Yvonne moest de return wedstrijd verplaatst worden,
en zodoende zouden twee keer binnen een week tegen elkaar spelen.
De eerste wedstrijd was in de Heilig Land Stichting.
We zouden die avond aangemoedigd worden door Terry en Loes, maar door autopech konden ze helaas niet komen.
De wedstrijd begon goed, JohnJ wist de eerste wedstrijd te winnen.
Maar daarna misten we de aanmoedigen van Terry en Loes, en zo keken JohnD, Walewein en JohnJ tegen een 8-1 achterstand aan.
Gelukkig wist Walewein de laatste wedstrijd nog te winnen, om de pijn te verzachten.
Rene had die avond voor lekkere hapjes gezorgd, en we hebben nog gezellig nagekaart.

En afgelopen woensdag was al de return tegen Arena 1.
Zij hadden een andere speler (Iris ipv John), en wij hadden ook een ander team, Piet ipv JohnD. Er was dus nog maar 1 John over.
Deze keer liep het voor ons gelukkig beter. We wisten allemaal van Rene te winnen. Maar Yvonne was te sterk voor ons allemaal.
Tegen Iris speelde Walewein een sterke wedstrijd. In de vierde game stond hij ruim voor om de wedstrijd te winnen, maar helaas lukte het niet.
Daarna liep het niet meer en ook de vijfde game ging verloren.
JohnJ stond juist ver achter bij Iris, maar wist in de tweede game een 4-10 achterstand om te buigen in een 12-10 winst.
Daarna zag het er goed uit, maar de vierde game werd dik verloren (3-11), waardoor de laatste game toch nog spannend werd.
Gelukkig werd die gewonnen, en zo hebben Piet en JohnJ Iris verslagen.
In het dubbel waren JohnJ en Walewein kansloos, de einstand werd zo 5-5, toch al een stuk beter dan de 2-8 verlies.

In totaal hebben we nu 12 punten uit 3 wedstrijden. Hopelijk weten we in de komende wedstrijden een hoger gemiddelde te halen.