Op woensdagavond 27 februari speelden Lotte, Alan en Peter tegen Ruud Meijer, Paul Calsbeek en Johan Sip.team 1 abtf
Bert Groothulze speelde niet, want hij was geopereerd aan zijn ogen voor staar.

Ons team heeft het best moeilijk in de 1e klasse, dus vanavond was het zaak om behoorlijk wat punten te scoren.
Uiteindelijk werden het er maar 3, want wij drieën wonnen vrij gemakkelijk allemaal van Johan Sip.
Tegen Ruud Meijer en Paul Calsbeek was het andere koek, die waren in goede vorm en sterk. Toch had Lotte bijna gewonnen van Paul. Vroeg op de avond voelde Lotte zich niet zo lekker (hoofdpijn) maar na een paar paracetamolletjes ging het weer beter. en dat was te merken in haar laatste wedstrijd tegen Paul.
In de 5e set, kwam ze met 10-8 voor en we dachten al aan een gewonnen partij voor Etac. Helaas mocht het niet zo zijn, want Paul vocht zich terug naar de 10-10. Toen brak er iets bij Lotte, want de 2 laatste punten waren toch weer voor Paul. Dit was tevens de spannendste wedstrijd die avond.

Tegen Ruud was Lotte kansloos en dat gold ook ook voor Peter en Alan.

Alan en Peter speelden wel leuke partijen tegen Paul, maar die was die avond ook sterker dan zijn tegenstanders.

Over het dubbel moeten we geen woorden vuil maken, want dat was erg slecht, zowel van Lotte als van Peter.

Peter heeft trouwens wel moeite met het 1e klasse niveau, want hij komt duidelijk snelheid en tactiek te kort in die klasse. Hopelijk komt zijn goede vorm van een half jaar geleden weer terug!
Volgende week thuis tegen Huissen Zand 1, dat wordt ook weer een pittige wedstrijd voor ons!