team 1 abtfEen wedstrijd tegen team 1 van Huissen Zand: altijd moeilijk! Joop, Lotte en Alan moesten zien te voorkomen dat het wederom een verlies met 0-10 of 1-9 zou worden tegen Jan Meeuwsen, Adissa Lasisi en Rob Welman. Zoals de titel van dit verslag al verraadt, het lukte wederom niet.

Joop speelde vrij kansloos tegen Jan en Adissa, van wie hij deze keer de door Adissa zelfbenoemde "spaghetti-serveerbal" niet onder controle kon krijgen. Joop had 's avonds macaroni gegeten; tja, dan krijg je dat! Tegen Rob Welman liep het echter boven verwachting soepeltjes en won Joop zelfs in 3 games! Rob had al zo vaak geklaagd over netballen tegen krijgen, dat Joop het dan maar met een kantbal besliste. Eerste keer winst tegen Rob!

Lotte had haar avond niet en speelde- na haar goed gespeelde openingspartij tegen Lasisi, die zij met drie keer een klein verschil verloor- 2 zeperds van partijen. Daarover maar niet al te veel vermelden; op haar verzoek.

Alan maakte het Rob Welman zeer lastig met mooi spel, waarbij het net enkele keren zijn vriend was. Daarover wond Rob zich zozeer op, dat Rob twee tegenstanders had: Alan en zichzelf! In de vijfde game hervond Rob zich nog maar net op tijd en won die met 8-11. Een mooie partij van Alan! Tegen Adissa was hij echter kansloos maar tegen Jan wist hij nog één game te winnen.

Alan en Joop speelden wederom een goed dubbel, dat maar met een klein verschil in game 1 en 3 werd verloren tegen het sterke duo Jan en Rob. Vooral Jan was onze plaaggeest in de dubbel. Daar kwamen wij niet langs.

Nu twee maal met 9-1 verloren; het wordt tijd om weer wat meer punten te vergaren. Onze intentie is namelijk ETAC voor de eerste klasse te behouden.